Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bella

2010.06.23

http://images2.fanpop.com/images/photos/5500000/indy-h2o-bella-5564736-240-320.jpg

Név:Bella

Kor:18

Ereje:Hát nehéz leírni...zselét tud csinálni a vízből,amit ha szétszednek,újra víz lesz.És meg is tudja keményíteni a zselét.

Medálja:Egy kék kristály,amit Írországban,azon a helyen ahol sellő lett a barlangban,ott találta.A lányok a holdmedence köve belsejében ugyanilyet találnak,ezért nekik is ilyenjük lesz.A képen látható a medál.

 

Bella az új lány a városban,aki nem is sejti,hogy nem csak ő egyedül sellő,hanem van még rajta kívül két másik is.Ahogyan Rikki és Cleo se tudja,hogy magukon kívül van még egy sellő.Bella meglátja Rikkit és Cleot a strandon.Aztán találkoznak a kávézóban is,ekkor Bella bemutatkozik Cleonak.Ezek után sem nagyon foglalkoznak a lányok Bellával,de mikor kiderül,hogy Bella is sellő,már egész másképp vélekednek róla.De Bella nem tini korában lett sellő,hanem 9 éves korában.Összebarátkoznak Bellával,és azóta elválaszthatatlan barátok lettek.

 

Ilyen Bella sellőként:

Kép

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Interjú vele:

Bella:rózsaszín

Riporter:narancssárga

Hogyan kaptad meg a harmadik sellő szerepét?

Elmentem a válogatásra,ahol úsznunk,énekelnünk és szerepet játszanunk is kellett,mindent egy nap alatt!Együtt voltam a válogatáson Luke-kal,aki Willt,a másik új szereplőt játssza.Nagyon fárasztó volt ezt az egészet egy nap alatt végigcsinálni.Ami még jobb,hogy az úszással kezdtünk!A végére teljesen kész voltam idegileg.

Miért kellett a szerephez énekelni tudnod?

Azért,mert Bella énekesnő.Bella magabiztosan énekel,amit elég régóta is csinál,ezért nekem is magabiztossá kellett válnom,mivel én még soha nem énekelten közönség előtt.A szereppel viszont kellő bátorságot kaptam.

Ezelőtt még soha nem énekeltél?

Nem,az Édesanyám volt énekes.Sosem kaptam ilyen jellegű oktatást,szóval a szerephez határozottá és rutinossá kellett válnom.

Milyen érzés újnak lenni a csapatban?

Eléggé nyugtalan voltam efelől,hiszen ez egy nagyon sikeres sorozat,ahol a lányok mind kedvelik egymást.Eleinte aggódtam,hogy egyáltalán nem lesz könnyű beilleszkedni egy összeszokott csapatba.De nagyon jó volt,mert a lányok roppant kedvesen fogadtak,és a végére megnyugodhattam.Nagyon barátságosak voltak,és körbe is vezettek.

Milyen Bella valójában?

Bella az új lány.Sokkal hosszabb ideje sellő,mint a többiek.Egész kicsi korában változott át.Bella mindig kimondja amire gondol,és sokszor azelőtt,mielőtt gondolkozik.Ő egy igazi életvidám lány.

Milyen hasonlóságok vannak Bella és közted?

Azon kívül,hogy ugyanúgy nézünk ki?Vannak hasonlóságok,de én jóval félénkebb és visszahúzódóbb vagyok Bellánál.Ő mindig magabiztos és közvetlen.Viszont nagyon szórakoztató őt játszani.

Mit szólsz ahhoz,hogy mennyit vagytok a vízben?

Elég nehéz,és valamikor fájdalmas is.Nagyon jó volt egész nap a vízben halak és cápák között lenni.Viszont a klóros vízben elég nehezen boldogultunk.A szemünk védelmére rengetegszer alkalmaztunk szemcseppet.

Milyen a lélegzeted olyan sokáig visszatartani?

Az sem egyszerű.De gyakorlással egyre könnyebb és könnyebb.Az edzőnk mutatott egy-két trükköt,hogy hogyan vegyük a levegőt,ami egy cseppet unalmas is volt,viszont sok hasznát is vettük,és így sokkal hosszabb ideig bent tudtuk tartani a levegőt.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Wikki

(Wicky., 2010.09.09 23:28)

Indiánát én nem nagyon szeretem ! de azért jó színésznő csak élöben nem jó fej mások szerint !!

Hanna

(Johanna, 2010.09.09 23:27)

Jó színésznő meg vagyok wle elégedwe INDIANA FOR EWER

Doraa.

(Doraa., 2010.09.09 23:26)

Szerintemis nagyon jóó színésznő,bár sztem Emm jobban illik h2o sellőnek.

Evelyn

(8.a val kommenteljük Indiana-t, 2010.09.09 23:25)

Sztem kurva jó színésznő Indiana =)

Zolcsyy

(Zéééééééééé, 2010.09.08 22:33)

Ígyvan,Ígyvan fergeteges buli,és majd teló,vagy msn este 7 kor akkorra mindannyian maximálisak leszünk és akk besz Uccykááhm.^^LoWe CiCa UcCyKaH-m ;) (uccykáhm)

Remsz

(Ramcs, 2010.09.08 22:30)

JaJahh.de sztem ez a tbbiekre nem non tartozik =) szval majd telcsííhn,vagy msn en meg besz a többit (L) Hnap.Este.Fergeteges bulíí lecc.a többi tíítokh ;DD SzaratlakDrágáám.< 3 3 3 3 3 3 3 3

zolee

(Németh zolee, 2010.09.08 22:27)

jóvan nem mind1 hol vannak a commentek,ugyanabba a szembe és tudatba kerüünek :)
és tokk olvasni sztem XDDDDDDDDDDDDDDSZERETLEEK Err ;DDD(LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL) estét várjuk szivem :)
buli...sok mássh Sörötlök ramy.^^ < 3

rhöamy :)xd

(Ramy, 2010.09.08 22:25)

Kérte meg *

rhöamy :)xd

(Ramy, 2010.09.08 22:24)

háát akk ink már VK ba irok :) most kétz meg a szerkesztö vakk vagy Zolíh?tanujáá meg olvasni dárgám =)
am Bella cukíí a sellő cuccban sztem : OO Ł
Szrtlk Zéé;DŁ

zolee

(Németh zolee, 2010.09.08 22:22)

csöcsii.héhh,fiu nem nézhet h2o-t?xD am jó old.szal ott van a szexys toppon he:_DDDD pusz

nemadommeg :$

(mütyürii, 2010.09.04 16:58)

sya!
nagyon jó az old.tök sok érdekesség van itt jó,hogy benéztem pussy

rozsameli@freemail.hu

(Rózsa Melissza és Rózsa Emília, 2010.09.04 16:45)

Sziiasztok,nem akartunk külön szöveget irni,ezért együtt írjuk.Rózsa Melissza vagyok,és Emivel szerettük vna megirni h tökjóó az oldal,érdekességek infók =) nagyon arre :) pussahhh

kalosay@freemail.hu

(Kalocsay Dorottya (Dórcsy), 2010.09.04 16:38)

Haleeh!
nagyonjó az oldii jók a pikcsek a leírások a szereplökröl =)
nagyon szeretem ezt a oldit kedvenczz^^ pussy

johii@freemail.hu

(Fedelessy Johanna, 2010.08.29 16:42)

Sziasztok Johanna vagyok és csak annyit szeretnék mondani a szerkesztönek hogy jó munkát végzett ez oldalon :) mindent meglehet tudni! Puszikahh

horvath_livia@freemail.hu

(Horváth Lívia (Lív), 2010.08.29 16:38)

Sziasztok,Üdv minden látogatónak,és a szerkesztőnek!
Szilviának (Essz) köszönhetem hogy ebben az egész mindenségről hírről tudhatok,mert mivel tudjuk,nagyon szeretjük h2o-t.összesen Chateméken kívűl öt sellő volt már a filmben alapilag Rikki,Cleo,Emm volt majd csatlakozott hozzájuk Charlotte rejtélyesen ,mivel Nagyija is sellővolt,ezt ö megtudta felkereste Max et és Max mindent elárult róla,tehát..jóhelyen jó idöben mindent meglehet tenni!és ottvolt Charlotte a barlangban és sellővé vállt!:) majd Emm elment ,helyére jött Indiana Bella szerepben.Ö is jól játszotta azt amit kapott! H2O LOVE (L) puszi mindenkinek és bocsi a sok szövegért XD puszi még1x Essz,Liv.:)

hennygirl@gmail.hu

(Hena.^^, 2010.08.29 16:30)

Hát,hogy így őszintén ki a jobb szereplő,Emm,vagy Bella (a film szerinti nevükön)?? így megmondva mindkettőjük nagyon aranyos,de én Emmát jobb szeretem mert ö volt Cleo-val és
Rikki-vel az alap sellők,s csak utána jött Charlotte,majd Bella lényegében nagyonjó Bella,de Emmet jobb szeretem :) én így vélekedem puszipuszi mindenkinek :)

essz@citromail.hu

(essz *, 2010.08.29 16:24)

Indiana nagyon aranyos,mármint élőben nem tudom az -e sokak szerint nem az :/ hát én ehhez nem tudok hozzá szólni :P de a filmben úgy ilyen szerény lányt játszik,és ez tetszik így benne :)


« előző

1 | 2 | 3 | 4