Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Emma Gilbert

2010.04.19

Kép

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Emma Gilbert
 
Adatok:
Név:Emma Gilbert
Kor:16 év
Apja:Neil Gilbert
Ereje:fagyasztás

Anyja: Lisa Gilbert

Testvére: Elliot

Barátai: Cleo, Rikki, Lewis, Miss Chatham,Ash, az úszótársai, Byron és egy idő után Zane is

Emma családja

Öccse: Eliot

Anyja: Lisa Gilbert

Apja: Neil Gilbert

 

 Emma&Byron

Emma már régóta bele van zúgva Byron-ba és a fiú sem közömbös iránta. Csókolózni is fognak, de nem járnak együtt....

Barátai:

Cleo, Rikki, Lewis, Miss Chatham, Elliot is annak tekinthető.

Házuk:

Emmáéknak nagyon nagy házuk van, hatalmas nappalival. A lánynak külön szobája van.

Fürdőruhája:

Emmának egy egyszerű, mégis szép és feltűnő, kék színű fürdőrucija van.

Képessége:

Emma az első szériában fagyasztani tud, a másodikban pedig? hát ott nem egészen egyértelmű. Az biztos, hogy iszonyú mennyiségben képes lesz fagyasztani,mint a harmadikban.

Medálja:

Emma kapja meg legutoljára a medált, miután már Cleo-nak adta, amit talált. A végén Miss Chatham neki ajándékozta a sajátját.

 

Elliot edzője:

Elliot focizik régóta és az edzője nem más, mint Nath! Akit a lányok utálnak,  mert pimasz és hülye. Ezeket leszámítva,ő jó edző.

Stílusa,ruhái:

Emma szintén a természetes stílust kedveli, általában pasztellszínűeket hord. A második évadban viszont már többet fog viselni, például: rövidnadrágot.

Emma&Elliot testvéri kapcsolata:

Emmának van egy 12 éves öccse Elliot. Mindig nagyon jó volt a viszonyuk egymással. Amikor a fiú majdnem megtudta, igazából, hogy sellők, akkor Emma aggódott azért, hogy mi lesz, ha megtudja? De nem amiatt, hogy címlapra kerülnek stb., hanem, hogy megromlik a testvéri kapcsolatuk.

Munkája:

Emma a kávézóban dolgozik kiszolgálóként. Egyszer Wil Fred, a főnöke Rikki-t is felvette, mert jobbnak találta Emmánál, de Rikki kirúgatta magát, hogy Emma munkáját megmenthesse.

Emma a telihold idején:

Emma úgy esett ,,fogságba", hogy az apja szülinapi buliján megpillantotta a hold tükörképét a puncsban. Azután nem volt magánál: félig megette a hidegtálat, összefagyasztotta Zanet és Miriam-et, kritizált mindenkit. Utána elúszott a Mako-szigethez és kérte Cleot meg Rikkit is, hogy menjenek vele. Amikor már megszáradt, különös módon nem változott vissza emberré. Így Lewis, Cleo és Rikki becipelték éjjel a JucieNet-be, hogy senki ne vegye észre és ott aludtak vele. Reggel, miután eltűnt a hold, Emma újra visszaváltozott és nem emlékezett semmire. Arra sem, hogy Byronnal csókolózott....

Szobája:

(Ez az a  rész,amikor Lewis mintákat vesz a lányoktól,hogy kiderítse,hogy miért lettek sellők)

Emma a negyedik évadban már nem szerepel.Helyette Bella van.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

belenyessy_alexa@citromail.hu

(Belényessi Alexa ♥, 2010.09.05 13:54)

Haliih a szerkesztőnek,Alexa vagyok ! nap mint nap nézem h2o-t a Disney-en!nagyon szeretem,és most az oldalon körül tekintő vtam,és meglepődtem,h jó sok mindent leirnak itt,és aki még nem jártas ebben a dologban,megszeresse és jártassá váljon : D nagyon szeretem ezt a oldit :P mindent leirnak ;) pussy hyhy